YOZGAT / YERKÖY - Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla temin edilen gıda kolileri yine öğrencilerimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 103. Yıldönümü münasebetiyle Anma programı yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Filistine Destek amaçlı yardım kermesi düzenlemiştir. Okul müdürü Osman BAĞCI, Kadın, çocuk, yaşlı demeden sivil Filistinli kardeşlerimizi katleden İsrail zulmüne karşı onların yanında olmak ve öğrencilerimizin insani duyarlılıklarını geliştirmek adına hayır kermesi düzenledik. Kermesimize gıda katkısında bulunan tüm hanımefendilere ve katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz, dedi.

Ara

Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuzu, "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" Filmi Oyuncusu Ragıp Baba Rolünde Turgay TANÜLKÜ, Filmin Senaryo Yazarı Uğur KILIÇ Şehit Öğretmen Şenay Aybüke YALÇIN'ın Babası Sadık YALÇIN Okulumuzu ziyaret ettiler. İdarecilerimiz ve öğretmenlerimizle görüştüler. Ekibin İlk defa bir okulu ziyaret ettiğini belirttiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuzda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından okulumuz öğrencilerine

*Siber Zorbalık

*Sosyal Medya Dolandırıcılığı

*Polis Mesleğinin Koşulları

*Trafik Kuralları ve Cezaları konularında bilgilendirme yapılmıştır. Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.