YOZGAT / YERKÖY - Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ağu

Okulumuz Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Okul Müdürümüz Osman BAĞCI Genel Müdürümüz Nazif YILMAZ´ı ziyaret etmiştir. Genel Müdürümüz Nazif YILMAZ´a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tem

Okulumuzdan il dışına tayini çıkan Coğrafya öğretmenimiz Musa KARA ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet KARATEPE´ye plaket vererek uğurladık.Her iki arkadaşımıza da yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz Beslenme Dostu Projesi Okullar kapsamına alınmıştır.Yozgat Bozok toplantı salonundaki törende okul müdürümüz Osman Bağcı kurumumuz adına ödülü almıştır.

Haz

Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi programı uygulayan İmam Hatip Lisesleri statüsü kazanmıştır.Bu vesile ile İmam Hatip Ortaokulları ve diğer Ortaokul idarecilerine program tanıtımını okulumuz müdürü Osman Bağcı yapmıştır.

Haz

Yerköy Hüseyin Erbaş  Anadolu İmam Hatip Lisesi Bakanlık Makamı Onayı ile "Fen ve Sosyal Bilimler Programı Uygulayan Okullar" Kapsamına alınmış olup 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren ´´Fen ve Sosyal Bilimler Programı´´ uygulanan Program Okulu olarak eğitim öğretime devam edecektir. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´ne bağlı olarak hizmet veren Fen ve Sosyal Bilimler Program uygulayan okullarla ilgili olarak 10 soru ve cevabı ilgili birim tarafından hazırlanmıştır.Aşağıda sunulmuştur. İlgililere duyurulur.

Haz

Okulumuz Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Haziran Ayı Seminer Döneminin son günü öğretmenlerimizle hep birlikte kahvaltı yaptık.

Haz

Okulumuz Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 12.sınıf öğrencilerimize yönelik mezuniyet gecesi düzenledik. Öğrencilerimizin bu özel ve mutlu anlarında biz öğretmenleri olarak yanlarındaydık. Mezun olan öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle birlikte AHMET MUTİ GÜNEŞER hocamızı ziyaret ederek onunla faydalı bir söyleşi imkanı bulduk. Değerli hocamıza bize vakit ayırdığı için teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak  "81 İL 81 ŞEHİT PROJESİ" ni hayata geçirdik.  Öğrencilerimizin düzenli Kur´an-ı Kerim okumasını, şehitlerimizin aziz hatıralarının yad edilmesini, şehit ailelerine manevi destek verilmesini, öğrencilerimizde milli manevi değerlere sahip çıkma ve birlik beraberlik duygusu oluşturulmasını hedeflediğimiz projemizi sonlandırdık. Bu projemize katılan 81 ildeki toplam 109 okula teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbim okudukları hatimleri ve yaptıkları duaları kabul etsin inşallah.

May

Okulumuz Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Pansiyonumuzda yatılı kalan öğrencilerimize Meslek Dersleri Öğretmeni Yaşar ÖZCAN ´´II.ABDULHAMİD´in saray eğitimini,padişahlık döneminde yaptığı çalışmaları´´ kunu alan sunumunu yapmıştır.

May

Okulumuz Yerköy Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Yozgat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü öğrencilerini de kapsayan ‘SEVGİYİ YAYALIM’’ Projesi devam etmektedir. Yozgat’taki Çocuk Evleri Sitesinden gelen öğrencilerimizle birlikte bizim de öğrencilerimizin katılımıyla oluşan bir gurubu İlçemiz Karaağaç Köyüne götürdük. Öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşması, doğal ortam olan köyü ve köy yaşantısını görmesi, aile ortamını ve bu sıcacık ortamda kendilerine değer verildiğini hissetmeleri amacıyla yapılan bu etkinlik hem okulumuz öğrencileri hem de Sevgi Evi sitesi öğrencileri tarafından olumlu karşılanmıştır. Evini bize açan velimiz  Murat KAYA´ya teşekkür ederiz.

May

Yerköy TÜGVA İlçe Temsilcileri okulumuzu ziyaret ederek 9.Arapça Yarışmalarında Arapça Şiir Okuma Dalında Yozgat İl 1.si ve Metin Canlandırma Dalında Yozgat İl 3 .sü olan öğrencilerimizi ödüllendirmişlerdir. Kendilerine teşekkür eder ; başarılarının devamını dileriz.

Haz

Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak okulumuzdaki öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin farklı ortamlarda bir araya gelmesine imkan veren sportif faaliyetler kapsamında her hafta futbol maçımız vardır.

Haz

Okulumuz Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizle birlikte öğrencilerimizin ses,nefes gelişimi ve mesleki bilgilerine katkı sağlamak amacıyla teravih namazına beraber gidilmiştir.

Haz

Okulumuz Hüseyin Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizin katılımıyla çevre, bahçe düzenlemesi gerçekleştirilmiştir.